#ae_01#ae_02#ae_03

COM-Про диск има досие
Основана во 1978 година, компанијата Shining Е & Е Индустриски е професионална производител на терминал блокови, конектори, електрични кутии, терминал блокови, "евро", транзиција рампа, LED рампа, двојна транзиција чевли, чевли ленти транзиција, осигурач сопствениците, осигурач влошки, дистрибуција ленти, цврста состојба релеи, транзиција конектори, изолатори, прекинувачи, копчиња, конектори, греалки, осигурувачи и сродни производи.

Ние обезбеди на клиентите со широк спектар на електрични компоненти. Ние сме постојано подобрување на квалитетот на нашите производи во согласност со барањата на UL / CUL и CE стандарди / RoHS. Асортиманот на нашите други Производи, исто така, вклучуваат завеса ткаенина, завеса accessories и украсни предмети, додатоци за завеси, рачен алат, средства за обележување, пластични четки, разни апарати и пластични производи.